Otsi siit blogist

12/04/2014

10 põhjust, miks minna Teeviidale!

Nagu nii mõnedki teist juba tõenäoliselt teavad, leiab homme ning ülehomme Eesti Näituste Messikeskuses aset iga-aastane suur noorte infomess Teeviit! Lisaks meie vahval YFU kollektiivile on kohapeal ka terve suur hulk teisi organisatsioone erinevatest valdkondadest. Meid kõiki ühendab soov Sulle, noor, tulevikuvõimalusi tutvustada ning Sinu ees laia maailma uksed avada :)

Kas oled veel kahevahel, miks Sa peaksid Teeviidale minema? Siin on meie 10 põhjust, miks see on üks be-there-or-be-there üritus!

1. Oma unistuse leidmiseks peab olema teadlik erinevatest võimalustest - Teeviit tutvustab erinevaid variante ning aitab leida selle õige.

2. Teeviit suunab Sind mõtlema mitte ainult valitavale erialale vaid ka sellele, kus seda rakendada. Õpingud kestavad lühikest aega, töö terve elu.

3. Pole aega minna karjäärinõustaja juurde? Koha peal pakuvad sama konsultatsiooni Rajaleidja nõustajad!

4. Teeviidal on Sul võimalik tutvuda erinevate välismaal õppimise ja töötamise võimalustega.

5. Teeviidal on koos kõik Eesti suuremad noortega tegelevad organisatsioonid, haridusasutustest poliitikani välja! Teisisõnu – Sinu tulevik ühes hallis! :)

6. Teeviidal toimub ka põnevaid seminare, on rohkelt esinejaid ning puudu ei ole ka vahvate auhindadega mängud ;)

7. Sulle meeldivad pastakad, erinevad maiustused ning infost pakitsevad brošüürid? Nendest juba Teeviidal puudust ei tule!

8. Lisaks olulisele infole, köidab Teeviidal meeli ka leidlik bokside kujundus. Parim osa on PPA imearmsad kutsud :)

9. Otseloomulikult on Teeviit võimalus tutvuda YFU superägedate vabatahtlikega! Ära unusta   meie boksi külastada ning juttu ajada :) Pistame Sulle pihku toreda õhupalli ning saad endale ka rinnamärgi meisterdada!

10. Teeviit on koht, mis võib muuta Sinu elu! Ära lase võimalust käest :)

Ootame Sind! :)