Otsi siit blogist

3/11/2015

Luureraport otse YFU-aktivistide tagalast ehk vidinalaupäevak

Koht: Tallinn, Megazone’i lasermängukeskus
Aeg: 7.märts, 2015
Osalejad: VV ehk vaprad vidinad


Tegevuskäik: Pilvisel laupäeva pärastlõunal kogunesid selle aasta sissetulnud õpilaste nooremad tugiisikud ehk hellitusnimega vidinad Megazone’i sooviga veeta koos üks tore pärastlõuna rääkides juttu ning mängides laserpüssidega. Vähemalt selline oli eesmärk. Kuid pärast soojendusdressi maha heitmist, oli tulemuseks hasartne strateegiasõda vanades pimedates tehasekoridorides, kus kujunes kiirelt enimkuuldud lauseks:”Kes mind koguaeg maha laseb?”. Tuli välja, et vastastiimi vidin.

vidinad lahinguväljal
Vidinatel on vahva komme kohtudes minna ülemeelikuks ning jutukaks. Nii oldigi koos pikemalt kui esialgu plaanitud. Räägiti oma õpilaste tegemistest (äratundmisrõõmu jagus neile vidinatele, kelle vahetusõpilased on omavahel väga lähedaseks saanud), muudest tegevusest YFUs, kuid ka väljaspool ühendavat organisatsiooni. Tore oli näha vidinaid, kes polnud omavahel pikemalt näinud kui ka tutvuda uute vidinatega, kes oma uue “ametiga” harjuvad. Aga kõige-kõige parem oli näha vidinateridadesse eksinud vahetusõpilast ennast, kellesarnaste nimel tööd tehakse. Ta rääkis soravalt ning valjult eesti keeles kaasa ning osales aktiivselt tiimi mänguplaani koostamisel.

Päeva lõpus laiali minnes nentisime, et selliseid koosviibimisi oleks vaja veel teha- mitte ainult lõbutsemiseks, aga ka motivatsiooni leidmiseks, mida sai taaskord kuhjaga varutud. Päeva võitjateks olidki teotahe ja meeldetuletus sellest, kui hea tunne on aidata (kuigi sõjamängu võitis suure edumaaga keegi vidin koodnimega George Bush). Aitäh veelkord kõikidele kohale tulemast!


Heliis
vidinate koordinaator 2014/2015