Otsi siit blogist

9/02/2015

AAS nagu Aasta Algab Siin!'

16.august ei ole YFUs tavaline päev, iga-aastaselt on just see kuupäev see, mil saabub uus lend vahetusõpilasi Eestisse, et veeta siin terve järgmine kooliaasta. Soojenduseks veedetakse koos 5 päeva laagris - 5 päeva ettevalmistust selleks, et Eestis ellu jääda!

Aasta Alguse Seminari suurepärane meeskond
Laagri suurepäraseks toimimiseks on tarvis suurepärast meeskonda, see oli Johanna ja Vanessa juhtimisel olemas: kodugrupi juhid, keeleõpetajad, freestylerid ja üks vaba molekul. Aitäh teile! Olete need, kes aitasid õpilastel üle saada esimestest ehmatustest ja tutvustasite neile elu Eestis - meie koolisüsteemi, perekonnaelu, toidulauda, kombeid ja traditsioone.

Päevakangelased ikka ka pildi peale, siin nad on, kõik 30 vahetusõpilast, kes on valinud oma vahetusriigiks Eesti:
2015/2016 lend vahetusõpilasi
ja sedasi tutvustasid nad end peredele: õpilaste laul

TAHAME TÄNADA!
Meil on hea meel, Saare kohukesed andsid õpilastele aimu, milline on parim magustoit Eestis. Algul kartlikud õpilased muutusid järjest julgemaks ja oleme veendunud, et just kohukeste järele haaravad poes mitmed vahetusõpilaste käed.

Kõigile vahetusperedele pani välja kinkekotid Veski Mati, peidus erinevad tooted, millest üheskoos maitsvaid hõrgutisi teha.

Aitäh teile!


Aasta algab siin - vahetusaasta algab siin, ilusat vahetusaastat kõigile peredele, õpilastele, koolidele ja tugiisikutele.

Diina ja Heili
sissetulevate õpilaste programmi vedajad

' - klassikaliselt siis AAS - Aasta Alguse Seminar sissetulevatele õpilastele