Otsi siit blogist

9/24/2014

TUUR on käes! :)




YFU iga-aastane KOOLITUUR on oma tuurid üles võtnud ja meie vabatahtlikud oma vingeid kogemusi ja lugusid jagamas Tallinnast Võruni. Esmaspäevast alates külastame kokku sel aastal ligikaudu 60t kooli üle terve Eesti, et tulevasi vahetusõpilasi innustama oma elu ägedamat seiklust ette võtma. Väga paljud vahetusõpilased saavad tõuke minna vahetusaastale just nimelt TUURi kaudu ja igal aastal on meie vabatahtlikud uusi õpilasi motiveerinud ja julgustanud end proovile panema.

Innukas vabatahtlik presentatsioon eel :)
Ürituse õnnestumise aluseks on loomulikult meie vabatahtlikud, kes YFU sõna levitamise eesmärgil ringi rändavad. Igal TUURil juhtub ka vabatahtlike endaga põnevaid seiklusi – kord ei juhata GPS õigesse kohta, teinekord jõutakse aga aula asemel hoopis kooli kööki või tehakse enne õige ukseni jõudmist kogu koolimajale tiir peale :) Tuleb ette ka autos veedetud öid keset Eestimaa avarusi ning hirmvaraseid ärkamisi, et koolipäeva alguseks sihtpunkti jõuda! Võtame meie vabatahtlike vapruse ees siinkohal mütsi maha – aitäh teile, et teete võimatust võimaliku! :)

Seekordne Koolituur toimub kuupäevadel 22.09-03.10, kuid käime koolides ka väljaspool seda perioodi. Eesmärk on tutvustada koolides üle Eesti vahetusõpilaseks olemist välisriigis läbi vahetusõpilaste endi kogemuste. Sel aastal keskendume kultuurilise kogemuse analüüsimisele, uue keskkonnaga kohanemisele ning välismaal elamise kasulikkuse mitmetele tahkudele. Vaata, kas oleme ka Sinu kooli tulemas SIIT. Kui juhtud meid oma koolis, linnas, kodukohas nägema ja tunned meie tegemiste vastu huvi, ära karda küsida. Tahame just Sind!
Vabatahtlikud levitamas YFU sõna Rakveres.

TUURiga käsikäes käib ka suur STIPENDIUMIKAMPAANIA. Kui kandideerid TUURi toimumise ajal vahetusaastale, on Sul võimaldus esitada avaldus ka spetsiaalselt TUURi jaoks loodud stipendiumite saamiseks. Vaata täpsemat infot esimeses voorus jagatavate stipendiumite kohta SIIT

Stipendiumitele kandideerimiseks tuleb kõik taotlusdokumendid esitada meile hiljemalt 20. oktoobril 2014. Ära maga oma võimalust maha! :)

Lisaks toimub kampaania ka Facebookis – kõigil kampaaniapostri jagajatel on võimalik võita auhindu Megazone’ilt ning Varrakult. YFU paneb ka ise kingikotid välja. Facebookil tasub kampaania perioodil igapäevaselt silma peal hoida, kuna postitame sinna palju põnevat ja lugemisväärset. Facebookist leiad meid SIIT.

Avasta maailma YFUga ja avarda oma silmaringi juba järgmisel kooliaastal!



Teekond uute huvilisteni algab juba varavalges.