Otsi siit blogist

10/10/2014

Kuidas Saksamaa vahetusõpilane Josefine koera päästis

Esmaspäeval avaldas Saksamaalt päris vahetusõpilane Josefine oma blogis armsa loo sellest, kuidas ta eksinud koera koju tagasi aitas (http://one-yeare-estonia.blogspot.com/2014/09/rescue-rettung.html). Jagame lugu ka teiega.

Päästmine

Kolm tundi tagasi olin teel koju. Nägin suurt koera Olümpia Hotelli lähedal, kes uitas ringi ja jälgis möödujaid. Ta seisis sõiduteele väga lähedal ja ma kartsin, et ta jääb auto alla. Tundus, et ta oli kaotanud oma omaniku. Helistasin vahetusemale, et paluda tal loomade varjupaigaga ühendust võtta, püüdes samal ajal koeraga sammu pidada. Kasutasin oma kotti jalutusrihmana ja püüdsin teda rahustada, kuna ta tundus väga närvis olevat.

15 minuti pärast helistas loomade varjupaik, kellele vahetusema helistanud oli. Nad lubasid umbes 35-40 minuti pärast hotelli juurde jõuda. Ootamise ajal hakkas kõvasti vihma sadama, nii et sain läbimärjaks. Mõne aja pärast saabusid mu vahetusvanemad ning veidi hiljem varjupaiga auto. Õnneks oli koer kiibitud, mis võimaldas peremehega ühendust saata. Kui olime vahetusperega juba koju jõudnud, saime kõne, et murelik omanik on juba leitud. Mul oli nii hea meel!

YFU tänab omalt poolt Josefine'i ja tema vahetusperet, kes aitavad Eesti elu paremaks muuta. Aitäh!