Otsi siit blogist

6/25/2015

YFU Suveakadeemia 2015 - koos on äge!

Jaanipühad on selleks aastaks läbi saanud ja aeg on seada suveks uusi sihte. YFU annab nii sihi kui tegevuse sihtkohas! Naissaar ja Suveakadeemia 2015.


Naissaar - Koordinaadid      59° 34′ 0″ N, 24° 31′ 0″ E
Pindala 18,6 km²
Pikkus  9 km
Laius   4 km
Kõrgeim koht Kunilamägi (27 m)
Elanikke 3

Naissaar on saar Eesti põhjarannikul, mis eraldab Tallinna lahte ülejäänud Soome lahest. Saar kuulub Viimsi valda ja seal on kolm küla: Lõunaküla (Storbyn), Tagaküla (Bakbyn) ja Väikeheinamaa (Lillängin). Naissaare põhjatipul on tuletorn.
Saarel asub mitu sood: Suursoo, Kunila, Kullkrooni ja Sinkara soo. Kõik need sood on määratud ürglooduse objektideks.
Naissaare looduspargis on kolm registreeritud matkarada (allikas:
Vikipeedia).

Kunilamägi
YFU Suveakadeemia toimub esmakordselt suveakadeemia all, sest aeg on muutuseks küps. Algsest päevasest SSKst ehk Suurest Suve Kokkusaamisest said Suvepäevad ja nüüd astume üheskoos järgmise sammu – Suveakadeemia oma. Muutumas on eelkõige programm, lisaks niisama lõbusalt koosveedetud ajale pannakse ka pead kokku ja tegeletakse ühisloomega. Kaasatud on YFU partnerid ja loomulikult ei puudu vaba aeg, et eri taustaga YFUkate ja sõpradega elust ja olust muljetada.

Miks tulla?
Sest asjad, mis juhtuvad esimest korda peab alati oma silmaga üle vaatama ja kui sul eestlasena on Naissaarel veel käimata, siis selle puudujäägi kõrvaldamine ja külastatud kohtade hulka lisamine on tehtud küll lausa imelihtsaks.

Broneeri aegsalt kalendris 8-9.august.
Külasta YFU kodulehte (link www.yfu.ee/suveakadeemia) või Suveakadeemia FB eventi (https://www.facebook.com/events/791738584272899/ ) ja ole kohal, sest teist sellist võimalust suvel ei teki!

Registreerimine siin. 

YFU Suveakadeemiat toetab Hasartmängumaksu Nõukogu “YFU Eesti MTÜ– uks kaasavasse maailma 2015” projekti raames.


Kohtume saarel!

Heili
Juhiabi/Suveakadeemia 2015 kontori koordinaator